Forum


Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-database.php on line 1406

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-database.php on line 1406

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-database.php on line 1406

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-database.php on line 1406

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-database.php on line 1406

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-database.php on line 1406

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-database.php on line 1406

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-database.php on line 1406

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-database.php on line 1406

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-database.php on line 1406

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-database.php on line 1406

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-database.php on line 1406

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-database.php on line 1406

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-database.php on line 1406

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-database.php on line 1406

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-support.php on line 267

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-support.php on line 267

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-support.php on line 267

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-support.php on line 267

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-support.php on line 267

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-support.php on line 267

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-support.php on line 267

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-support.php on line 267

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-support.php on line 267

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-support.php on line 267

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-support.php on line 267

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-support.php on line 267

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-support.php on line 267

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-support.php on line 267

Warning: Creating default object from empty value in /home/techsopa/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-support.php on line 267
Current User: Guest Login Register
Please consider registering

Search 
Search Forums:


 




wow installer issues

Add a New Topic Reply to Post
UserPost

10:19 am
Jun. 10, 2010


malogy

Guest

Im getting the same problem as everyone else. Im running on Windows Vista with a belkin g router. I think it might run the same as the belkin shown on your first page where you talk about forwarding the ports to your router. So I tried that. The only thing Im not sure of is what to put as the last numbers in my IP address. I have 192.168.2.5%21 What does the % mean??? do I just put 5? or 21? I tried both, and still get the error.Perhaps I cant cheat and just use the other belkins??? :-P I really appreciate that you take the time to help out. Thank you!

9:01 am
Jun. 19, 2010


paulito75

Admin

posts 32

The %21 is not part of the IP address.  You would want to make sure that you use the IP address of your computer.  Here is a link on how to confirm what you computer's IP address is: http://grok.lsu.edu/article.as…..cleid=1277 .  Use the IPv4 address listed as the IP address you port forward to. 


Good luck , I hope this helps. 


Cheers.

Reply to Post


Reply to Topic: wow installer issues

Guest Name (Required):

Guest EMail (Required):

Topic Reply:

Save New PostSmileys

Guest URL (required)

Math Required!
What is the sum of:
7 + 8
   

 
Confused Cool Cry Embarassed Frown Kiss Laugh Smile Surprised Wink Yell

Search